Kontanthjælpsreform, Roskilde

Formål:
Kurset handler om kontanthjælpsreformen. Den nye lovgivning behandles i Folketinget i foråret og ventes vedtaget i indeværende samling.

Målgruppe:
Kurset henvender sig til alle ansatte i kommunerne, som arbejder med kontanthjælp.

Indhold:
Det nærmere kursusindhold vil blive fastlagt, når lovgivningen er vedtaget.

Underviser:

Cand. jur. Nina von Hielmcrone. Nina er tilknyttet Aalborg Universitet som ekstern lektor. Hun har skrevet en lang række artikler og bøger indenfor det socialretlige område.

Tid og sted:
Onsdag den 13. november 2024, Scandic Hotel Roskilde, Ved Ringen 2, 4000 Roskilde

Pris:
Deltagergebyret udgør 3.995,- eks. moms, inkl. materialer og forplejning. 

Afbestilling:
Tilmeldingen er bindende. Ved afbestilling inden én måned før afholdelse beregnes et gebyr på 25 % af det fulde deltagergebyr pr. tilmelding. Herefter vil refundering ikke være mulig. Skulle du blive forhindret i at deltage, er du altid velkommen til at overdrage din plads til en kollega.

Programændringer:
KommuneKonsulenten forbeholder sig ret til at foretage ændringer i programmet, såfremt en eller flere oplægsholdere skulle blive forhindret i at gennemføre. Ved akut frafald af oplægsholdere påberåber KommuneKonsulenten sig force majeure og kan ikke holdes ansvarlig for en eventuel aflysning. Vi vil dog bestræbe os på at gennemføre seminaret på et senere tidspunkt uden yderligere beregning. Vi forbeholder os ret til alle ændringer, som skyldes eventuelle retningslinjer fra myndighederne vedr. CoVid-19. Herunder eventuel opdeling af kursushold på flere datoer eller fjernundervisning. Ved svigtende tilmelding forbeholder vi os ret til at aflyse mod refusion af det fulde deltagergebyr.

 

Arrangement oversigt

Start dato 13-11-2024 08:30
Slut dato 13-11-2024 16:00
Sidste frist 12-11-2024
Pris kr. 3.995,00 eks. moms
Det foregår Scandic Hotel Roskilde

Kort over placering