AI - Kunstig intelligens og det finurlige danske sprog, Vejle

Det finurlige danske sprog og AI/kunstig intelligens – muligheder og begrænsninger.

Hvordan kan AI hjælpe dig med forskellige skriveopgaver?

Vi oplever en stor interesse for kunstig intelligens – AI. Nogle er nervøse og bange for kunstig intelligens. Andre er omvendt meget begejstrede og derfor ikke opmærksomme på, at chatbotten ikke er klogere end det, der er puttet ind i den. Derfor har vi udarbejdet dette nye kursus, hvor vi blandt andet kommer ind på, hvordan du stiller spørgsmål til AI og får hjælp til forskellige tekstopgaver.

Formål:
På kurset bliver du klogere på at bruge kunstig intelligens sammen med din sunde fornuft. Du lærer at undgå de typiske begynderfejl ved brug af AI, og du får en viden om, hvilke tekster AI kan hjælpe dig med. Desuden får du en lille opdatering på, hvor god du selv er til de danske kommaer og grammatik.

Efter kurset vil du have en god forståelse af, hvordan du kan bruge kunstig intelligens til forskellige tekstopgaver sammen med din sunde fornuft til at forbedre dit arbejde og spare tid.

Udbytte:

  • Hvor er I i dag i forhold til kunstig intelligens?
  • Hvad er prompting?
  • Kommatering i dag (mange er forvirrede)
  • De almindelige faldgruber i stavning på dansk
  • Mails – stil og tone
  • Referater – resumeer
  • Kreative input til en tekst
  • Faktasøgning
  • Ny Retskrivningsordbog i 2024

Målgruppe:
Dette kursus er for alle typer af medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan bruge AI til i deres skriftlige arbejde. Alle kan være med, uanset om du har erfaring med AI eller ej.

Praktisk:
Kurset veksler mellem små oplæg og øvelser. Du skal derfor medbringe en computer og have adgang til en mail, så du kan prøve at stille dine egne spørgsmål til AI.

Tonen er uformel, og alle kan komme til orde.

Undervisere:

 

Ellen Bak Åndahl er cand. mag. i dansk og sproglig rådgivning og Susanne Nonboe Jacobsen er cand. mag. i dansk og retorik.
Sammen underviser og rådgiver Ellen og Susanne danske virksomheder i skriftlig og mundtlig kommunikation. Sammen har de også skrevet kommunikationshåndbogen ”Skriv og bliv læst”, som er udkommet på forlaget Frydenlund.

Tid og sted:
Torsdag den 28. november 2024, Munkebjerg Hotel Vejle, Munkebjergvej 125, 7100 Vejle.

Pris:
Deltagergebyret udgør 3.995,- eks. moms, inkl. materialer og forplejning. 

Afbestilling:
Tilmeldingen er bindende. Ved afbestilling inden én måned før afholdelse beregnes et gebyr på 25 % af det fulde deltagergebyr pr. tilmelding. Herefter vil refundering ikke være mulig. Skulle du blive forhindret i at deltage, er du altid velkommen til at overdrage din plads til en kollega.

Programændringer:
KommuneKonsulenten forbeholder sig ret til at foretage ændringer i programmet, såfremt en eller flere oplægsholdere skulle blive forhindret i at gennemføre. Ved akut frafald af oplægsholdere påberåber KommuneKonsulenten sig force majeure og kan ikke holdes ansvarlig for en eventuel aflysning. Vi vil dog bestræbe os på at gennemføre seminaret på et senere tidspunkt uden yderligere beregning. Vi forbeholder os ret til alle ændringer, som skyldes eventuelle retningslinjer fra myndighederne vedr. CoVid-19. Herunder eventuel opdeling af kursushold på flere datoer eller fjernundervisning. Ved svigtende tilmelding forbeholder vi os ret til at aflyse mod refusion af det fulde deltagergebyr.

Arrangement oversigt

Start dato 28-11-2024 08:30
Slut dato 28-11-2024 16:00
Sidste frist 27-11-2024
Pris kr. 3.995,00 eks. moms
Det foregår Munkebjerg Hotel Vejle

Kort over placering