Den effektive arbejdsdag, Vejle

Formål:

Dette kursus giver dig en øget bevidsthed om, hvordan du anvender din tid, en værktøjskasse til at få overblik, samt masser af tips til komme på forkant. Du får redskaber til at prioritere, afstemme forventninger og skrue op for fokus og koncentration. Kurset giver dig også viden om, hvilken tidstype du og andre er, og hvad det betyder for din planlægning og for samarbejdet med andre mennesker. 

Målgruppe:

Kurset henvender sig til alle medarbejdere i kommunerne, der ønsker en nemmere hverdag, hvor man kan effektivisere sin tid uden at arbejde flere timer.

Program for kurset:

 • Klare mål og korte møder

 • Et enkelt tip, der frigør tid – hver dag!

 • Fokus og koncentration: Skab de bedste arbejdsbetingelser for din hjerne

 • Fire konkrete strategier til at håndtere afbrydelser

 • Spar flere timer om ugen med effektiv mailhåndtering og smarte Outlook-tips

 • Tidstypeprofilen: Er du tidsoptimist, tidsrealist eller tidspessimist?

 • Tidsregistrering – giv din planlægning et serviceeftersyn

 • Inspiration til tidsrealistisk planlægning i en uforudsigelig hverdag

 • Prioriteringsmatrixen – brug tiden på det rigtige

 • Strategier til at ’afhaste’ hasteopgaver og styrke din prioritering

 • Forventningsafstemning – spar masser af tid ved at stille de rigtige spørgsmål

 • Nye vaner: din strategi til en effektiv arbejdsdag

Form:

Formen på kurset er en blanding af korte oplæg og diskussion. Du kommer til at arbejde konkret med værktøjerne og reflektere over deres anvendelsesmuligheder i din hverdag. Vær derfor forberedt på høj deltageraktivitet.

Udbytte:

Efter kurset har du redskaber til at skabe overblik og prioritere målrettet i hverdagen. Du kender din egen tidstype og ved, hvordan du planlægger, så planen rent faktisk også holder. Endelig går du fra kurset med masser af tips og tricks til at reducere afbrydelser og skabe fokus og koncentration i en travl hverdag.

Underviser:

Underviser, forfatter og tidscoach Trine Kolding. Trine har speciale i personlig effektivitet og planlægning. Hun har undervist i tidsstyring siden 2000 og er forfatter til otte bøger om tid, effektivitet og fokus.
Uddannelsesmæssig baggrund: Copenhagen Business School, Danmarks Pædagogiske Universitet, proceskonsulent v/ Rambøll Attractor samt certificeret coach.

Tid og sted:
Onsdag den 3. april 2024, Munkebjerg Hotel Vejle, Munkebjergvej 125, 7100 Vejle

Pris:
Deltagergebyret udgør 3.995,- eks. moms, inkl. materialer og forplejning. 

Afbestilling:
Tilmeldingen er bindende. Ved afbestilling inden én måned før afholdelse beregnes et gebyr på 25 % af det fulde deltagergebyr pr. tilmelding. Herefter vil refundering ikke være mulig. Skulle du blive forhindret i at deltage, er du altid velkommen til at overdrage din plads til en kollega.

Programændringer:
KommuneKonsulenten forbeholder sig ret til at foretage ændringer i programmet, såfremt en eller flere oplægsholdere skulle blive forhindret i at gennemføre. Ved akut frafald af oplægsholdere påberåber KommuneKonsulenten sig force majeure og kan ikke holdes ansvarlig for en eventuel aflysning. Vi vil dog bestræbe os på at gennemføre seminaret på et senere tidspunkt uden yderligere beregning. Vi forbeholder os ret til alle ændringer, som skyldes eventuelle retningslinjer fra myndighederne vedr. CoVid-19. Herunder eventuel opdeling af kursushold på flere datoer eller fjernundervisning. Ved svigtende tilmelding forbeholder vi os ret til at aflyse mod refusion af det fulde deltagergebyr.

 

Arrangement oversigt

Start dato 03-04-2024 08:30
Slut dato 03-04-2024 16:00
Sidste frist 02-04-2024
Pris kr. 3.995,00 eks. moms
Det foregår Munkebjerg Hotel Vejle

Der kan ikke længere tilmeldes til dette arrangement

Kort over placering